Kitchen Island, Butler’s Pantry & Περισσότερα

32
Kitchen Island, Butler’s Pantry & Περισσότερα

Ένα ψυγείο κρασιού μπορεί να φαίνεται σαν απόλαυση αν δεν είστε γνώστης ή συλλέκτης. Αλλά αυτές οι μικρές συσκευές –μαζί με τον ξάδερφό τους, το ψυγείο ποτών– μπορούν να κάνουν πολλά για το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα της κουζίνας σας.

Η αποθήκευση των ποτών σε ένα μέρος που είναι ξεχωριστό από το ψυγείο σας προσφέρει περισσότερο χώρο για να διατηρήσετε φρέσκα τρόφιμα εκεί μέσα, και αυτό ανακατευθύνει τη ροή στην κουζίνα σας. Όταν κάποιος διψάει, δεν χρειάζεται να μπει στο μονοπάτι του μάγειρα για να πάρει αυτό που θέλει και ενδεχομένως να δημιουργήσει μποτιλιάρισμα.

Όταν το βλέπεις με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι συσκευές αρχίζουν να μοιάζουν λιγότερο με όμορφες και περισσότερο σαν μια έξυπνη σχεδιαστική απόφαση. Τώρα που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στην κουζίνα, θέλουμε διαφορετικές ζώνες για διαφορετικές δραστηριότητες. Σκεφτείτε ότι ένα ψυγείο κρασιού ή ψυγείο ποτών είναι η καρδιά της διασκεδαστικής σας ζώνης.

Και αυτή η ζώνη διασκέδασης δεν χρειάζεται να είναι τεράστια για να λειτουργεί καλά. Στη δουλειά των συνεργατών μας στο σχεδιασμό και σε άλλους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, συναντήσαμε εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες όσον αφορά την τοποθέτησή τους, είτε πρόκειται για κολώνες πλήρους μεγέθους είτε για ψύκτες κρασιού ή ποτών κάτω από πάγκο.

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να δείτε μερικά από τα καλύτερα σημεία που έχουμε δει και ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε.


1. Πλαισιώνει το Ψυγείο

Στήλες κρασιού και ψυγείου Sub Zero
Δύο δίδυμες στήλες κρασιού Sub-Zero πλαισιώνουν έναν τοίχο ειδικής ψυκτικής αποθήκευσης επαγγελματικού στυλ.

Σχεδιασμός και φωτογραφία μέσω Sub Zero (@subzeroandwolf)

Πείτε στους καλεσμένους σας ότι γνωρίζετε το κρασί σας χωρίς να τους πείτε ότι γνωρίζετε το κρασί σας εγκαθιστώντας δύο δίδυμες στήλες κρασιού Sub-Zero, μέρος της σειράς συσκευών Integrated Designer της εταιρείας. Ένα θα μπορούσε να είναι για τα κόκκινα, ένα θα μπορούσε να είναι για τα λευκά – ή θα μπορούσαν και τα δύο να είναι συντονισμένα στις ακριβείς θερμοκρασίες των ποικιλιών που αγαπάτε να συλλέγετε. Τοποθετημένες ακριβώς δίπλα σε δύο στήλες ψυγείου, αυτές οι συσκευές σας δίνουν εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σας μπουκάλια την ώρα της ευτυχίας ή του δείπνου. Θα λατρέψετε που δεν χρειάζεται να φύγετε από το πάρτι για να πάρετε έναν άλλο γύρο.

2. Αδελφοποίηση με το Ψυγείο

Ψυγείο γαλλικής πόρτας Bosch πλήρους μεγέθους και ψυγείο ποτών γαλλικής πόρτας Bosch
Ένα ψυγείο ροφημάτων γαλλικής πόρτας Bosch είναι το τέλειο συμπλήρωμα του πλήρους μεγέθους γαλλικού ψυγείου Bosch που βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά του.

Σχεδιασμός από Villafane Design; φωτογραφία από την Designer Appliances/Kristyna Saja

Ένα γαλλικό ψυγείο πόρτας είναι το ιερό δισκοπότηρο πολλών ιδιοκτητών σπιτιού, επειδή οι πόρτες του καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο (καθώς είναι λιγότερο φαρδιές) και σας προσφέρουν ευρύτερα ράφια για αποθήκευση στο εσωτερικό. Σας επιτρέπουν επίσης να αποθηκεύετε όλα τα φρέσκα τρόφιμα στο ύψος των ματιών, σε αντίθεση με ένα παλιομοδίτικο ψυγείο στην κορυφή της κατάψυξης. Επιπλέον, μας αρέσει η μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό το ψυγείο της Bosch είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Γιατί λοιπόν να μην διπλασιαστεί; Ένα ψυγείο ποτών γαλλικής πόρτας έχει τα ίδια πλεονεκτήματα και φαίνεται κομψό κάτω από τους πάγκους.


3. Απόδραση στο Νησί

Ψύκτη ποτών Marvel ενσωματωμένο στο νησί της κουζίνας
Ένα ψυγείο ποτών Marvel τοποθετημένο στο τέλος αυτού του νησιού, κοντά στο παρακείμενο μπαρ, μίξερ για ψύξη και άλλα ποτά.

Σχεδιασμός από τη Maggie Mangano της MAM Designs Inc. φωτογραφία από την Kristyna Saja/Designer Appliances

Ένα πολύ μεγάλο νησί αντικατέστησε αυτό που ήταν χερσόνησος σε αυτήν την κουζίνα. Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια Maggie Mangano τοποθέτησε ένα τραπέζι με νησίδα κουζίνας στο ένα άκρο, ακριβώς απέναντι από ένα καφέ, και ένα ψυγείο ποτών Marvel στο άλλο, δίπλα στο wet bar. Η ροή που προκύπτει λειτουργεί τέλεια, πρωί και βράδυ.


4. Sidled Up to the Counter

Ψυγείο κρασιού σε νησί κουζίνας ιδέα
Ένα λεπτό ψυγείο κρασιού 15 ιντσών γλίστρησε απευθείας σε αυτό το νησί κουζίνας πολλαπλών χρήσεων.

Σχέδιο και φωτογραφία από την Emily του Project Ivel (@project_ivel)

Πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ψυγείο κρασιού πουθενά στην κουζίνα σας; Σκεφτείτε να αφαιρέσετε ένα σκαμπό. Αυτός είναι όλος ο χώρος που χρειάζεστε στο νησί σας για ένα, όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία. Υπάρχει ακόμη χώρος για ένα επιπλέον ντουλάπι αποθήκευσης και συρτάρι στα αριστερά, ιδανικό για στοιβασία ανοιχτήρι κρασιού, αναδευτήρες κοκτέιλ, χαρτοπετσέτες και όλα τα άλλα απαραίτητα είδη οικοδεσπότη.


5. Χαλάρωση στο Laundry Room

Ψύκτη ποτών Sub Zero στο δωμάτιο πλυντηρίων με πλυντήριο και στεγνωτήριο Samsung
Ένα ψυγείο αναψυκτικών πλήρους μεγέθους Sub-Zero γεμίζει αυτό το πλυντήριο ρούχων εξοπλισμένο με Samsung, μαζί με ένα βοηθητικό πλυντήριο πιάτων

Design by Nikole Starr Interiors (@nikolestarrinteriors); φωτογραφία από την Colleen Scott (@collscottphoto)

Αυτό το δωμάτιο πλυντηρίων που σχεδιάστηκε από την Nikole Starr Interiors κάνει διπλή λειτουργία ως κρυμμένη ζώνη για πάρτι. Υπάρχει ένα ψυγείο κρασιού πλήρους μεγέθους Sub-Zero και ψυγείο ποτών (ιδανικό για αναψυκτικά, μπύρες και κρασιά), καθώς και ένα επιπλέον πλυντήριο πιάτων πλήρους μεγέθους που είναι ιδανικό για ποτήρια κρασιού και ποτήρια κρασιού που δεν χωράτε σε αυτό η κουζίνα.


6. Πολυτέλεια σε ένα μπάνιο

Sub Zero ψυγείο ποτών κάτω από πάγκο στο κύριο μπάνιο
Ένα ψυγείο ποτών κάτω από τον πάγκο Sub Zero ολοκληρώνει την αίσθηση του σπα σε αυτό το χαλαρωτικό καταφύγιο μπάνιου.

Σχεδιασμός και φωτογραφία μέσω Sub Zero (@subzeroandwolf)

Εμπνευστείτε από το αγαπημένο σας σπα και φτιάξτε μια νιπτήρα μπάνιου γύρω από ένα ψυγείο ποτών κάτω από πάγκο, όπως σε αυτό το σχέδιο Sub Zero. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ψυγείο αναψυκτικών Sub Zero για να κρυώσετε όχι μόνο εμφιαλωμένο νερό (ή τριαντάφυλλο) και πανιά προσώπου, αλλά και αγαπημένες κρέμες ματιών, μάσκες, ομίχλες και πέτρινα ρολά προσώπου. Νιώθουν ακόμη περισσότερο σαν απόλαυση όταν είναι δροσερά.

Ρίξτε μια ματιά στην αποκλειστική μας κριτική βίντεο για να μάθετε τι ξεχωρίζει τις συσκευές Sub Zero κάτω από τον πάγκο, όπως οι ψύκτες ποτών και κρασιού.

7. Ντυθείτε σε μια ντουλάπα

Sub Zero ψυγείο κρασιού και ψυγείο ποτών σε ντουλάπα
Ένα ψυγείο κρασιού κάτω από τον πάγκο Sub Zero (αριστερά) και ένα ψυγείο ποτών (δεξιά) καθιστούν αυτό το απόλυτο μοντέρνο ντουλάπι/γκαρνταρόμπα.

Σχεδιασμός και φωτογραφία μέσω Sub Zero (@subzeroandwolf)

Αυτή η εξοπλισμένη ντουλάπα Sub Zero θα μπορούσε να κάνει το καμαρίνι της Oprah να κάνει τα λεφτά της. Εκτός από τους ψύκτες κρασιού και ποτών, υπάρχει ενσωματωμένη καφετιέρα για εσπρέσο και αφρώδη ποτά καφέ. Το μόνο ερώτημα είναι: Γιατί θα θέλατε να κάνετε παρέα οπουδήποτε αλλού;


8. Maxing Out a Mudroom

Ψύκτη ποτών Uline σε mudroom
Ένα ψυγείο ποτών Uline έτοιμο για πάνελ αναμιγνύεται ακριβώς με τον πολυσύχναστο χώρο της οικογένειας, καθιστώντας εύκολο να πιείτε ένα ποτό βγαίνοντας από την πόρτα.

Σχέδιο και φωτογραφία από την Bischoff Cabinetmaking (@bischoffcabinetmaking)

Αυτό το mudroom της Bischoff Cabinetmaking έχει ό,τι χρειάζεται μια πολυάσχολη οικογένεια: ράφια και γάντζους για μπουφάν και τσάντες, πάγκο και χώρο κάτω από το ράφι για παπούτσια, κλειστά ντουλάπια για να κρύψετε τα πράγματα που δεν θέλετε να δείτε και –με μια ιδιοφυΐα κίνηση– ένα ψυγείο ποτών κάτω από πάγκο τοποθετημένο στο ύψος των ματιών. Απλώς πάρτε ένα εμφιαλωμένο νερό ή αθλητικό ποτό, βάλτε το στην τσάντα σας και φύγετε. Λαμπρός!


9. Κρεμασμένο σε ένα μπαρ στο σπίτι

Ψύκτη ποτών στο home bar
Ένα ψυγείο ποτών κάτω από τον πάγκο χωράει όλα τα είδη ποτών σε αυτό το κομψό οικιακό μπαρ – και συνδυάζεται όμορφα με τα γύρω ντουλάπια χάρη στο ταιριαστό πλαίσιο και το υλικό του.

Σχεδιασμός από Stonington Cabinetry & Design (@the_brothers_stonington); φωτογραφία από τον Mike Van Tassell (@mikevantassell)

Τα εξαρτήματα ενός κλασικού οικιακού μπαρ, όπως φαίνεται στο σπίτι του σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Campbell Ministry με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ στο Montclair: εκρού κλειστά και γυάλινα ντουλάπια, ξύλινοι πάγκοι, ορειχάλκινος εξοπλισμός και οπίσθιος καθρέφτης. Το απλό κέντρο αναψυκτικών κάτω από τον πάγκο παρέχει κρύο χώρο αποθήκευσης για όλα τα είδη ποτών και μερικά μπουκάλια κρασί.


10. Κάτω από γκαράζ συσκευών

Ψύκτη ποτών κάτω από πάγκο στην κουζίνα
Ένα στρατηγικά τοποθετημένο ψυγείο ποτών διατηρεί το γάλα και τις κρέμες ακριβώς κάτω από αυτόν τον κρυφό σταθμό καφέ.

Σχέδιο: Stonington Cabinetry & Design (@the_brothers_stonington); φωτογραφία από τον Chris Veith (@chrisveithinteriors)

Πρώτα απ ‚όλα, αγαπάμε μια αφαιρούμενη σκάλα. Αλλά αυτό δεν είναι καν το καλύτερο πράγμα για αυτήν την όμορφη κουζίνα. Ακριβώς στα αριστερά του, υπάρχει ένα γκαράζ συσκευών με συρόμενες πόρτες, ιδανικό για να κρύβετε συσκευές πάγκου όπως η καφετιέρα σας. Και ακριβώς από κάτω; Ένα ψυγείο ποτών για το γάλα και την κρέμα. Είναι μια ρύθμιση που εξορθολογίζεται κάθε πρωί.

Schreibe einen Kommentar