6 ιδέες για να κάνετε ένα μικρό δωμάτιο πλυντηρίου να λειτουργεί καλύτερα

19
6 ιδέες για να κάνετε ένα μικρό δωμάτιο πλυντηρίου να λειτουργεί καλύτερα

Μικρό πλυσταριό; Μεγάλες ευκαιρίες. Όταν εργάζεστε με έναν μικροσκοπικό χώρο, έχετε την ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και να προσεγγίσετε ιδέες σχεδίασης για να μεγιστοποιήσετε κάθε εκατοστό δαπέδου και πάγκου για να κάνετε αυτή τη δουλειά πιο εύκολη.

Πριν όμως μπούμε στην έμπνευση, ας ξεκινήσουμε με την ειδικότητά μας: τις συσκευές πλυντηρίου. Η πρώτη σας απόφαση είναι μεταξύ ενός πλυντηρίου μπροστινού φορτίου και πλυντηρίου άνω φόρτωσης. Τι είναι πιο λογικό για τη ρύθμιση σας;

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός πλυντηρίου μπροστινού φορτίου είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε το στεγνωτήριο από πάνω. Εάν δεν έχετε χώρο στο δάπεδο, είναι λογικό να σκεφτείτε ένα στοιβαζόμενο πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Εάν έχετε έναν μακρύ, στενό χώρο, η τοποθέτηση ενός συμπαγούς πλυντηρίου και στεγνωτηρίου δίπλα-δίπλα μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο έναν μικρό χώρο. Δεν χρειάζεται να αρκεστείτε στο να τα καθίσετε στο έδαφος. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάθρα από τον κατασκευαστή, ράφια ή ντουλάπια για ιδέες δωμάτιο πλυντηρίου με υπερυψωμένες συσκευές.

Μόλις βάλετε το πλυντήριο και το στεγνωτήριο σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τους σταθμούς εργασίας και την αποθήκευση. Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές αυτών των λύσεων. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τις μία (ή δύο) ιδέες σχεδίασης μικρών πλυντηρίων που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο ακόμη και έναν μίνι χώρο.

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια για να αποφασίσετε μεταξύ πλυντηρίου μπροστινού και άνω φορτίου; Δείτε μια λεπτομερή ανάλυση όλων των πλεονεκτημάτων τους (και πιθανών μειονεκτημάτων) στον αποκλειστικό μας οδηγό αγορών βίντεο.

1. Προσθέστε ανοιχτά ράφια

Πλυντήριο και στεγνωτήριο άνω φόρτωσης Whirlpool στο δωμάτιο πλυντηρίων
Τα ανοιχτά ράφια μεγιστοποιούν τον χώρο τοίχου πάνω από αυτό το πλυντήριο και στεγνωτήριο Whirlpool δίπλα-δίπλα.

Σχεδιασμός Brittany Krupnik (@blissfuldesignstudio); φωτογραφία από τον Rennai Hoefer (@rennaihoefer)

Η τοποθέτηση μιας επίπεδης επιφάνειας πάνω από ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο δίπλα-δίπλα σας δίνει έναν ωραίο πάγκο για αναδίπλωση. Συμπληρώστε το με απλά στηρίγματα και ράφια και θα αποκτήσετε χρήσιμη αποθήκευση σε έναν τοίχο. Τα ελαφριά ράφια όπως αυτά είναι μια από τις αγαπημένες μας ιδέες οργάνωσης πλυντηρίων. Λειτουργούν σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο και τοποθετούνται εύκολα. (Απλώς φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο! Μια εφαρμογή επιπέδου είναι μια χαρά εάν τη βαθμονομήσετε σωστά επίσης.)

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για διακοσμητικά αντικείμενα, όπως φαίνεται σε αυτόν τον υπέροχο χώρο εξοπλισμένο με πλυντήριο και στεγνωτήριο άνω φορτίου Whirlpool, ή για καθημερινές προμήθειες.

2. Μετάβαση κάθετα

Πλυντήριο και στεγνωτήριο μπροστινού φορτίου Whirlpool στο δωμάτιο πλυντηρίων
Εύκολα στη συναρμολόγηση συρμάτινα ράφια από το κατάστημα σιδηρικών μπορούν να χωρέσουν περισσότερα από όσα νομίζετε.

Σχέδιο και φωτογραφία από τον Prim Space (@primspace)

Μια ενιαία, ψηλή μονάδα συρμάτινων ραφιών μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα για το πλύσιμο και τον καθαρισμό σας. Ο επαγγελματίας διοργανωτής Lindsey Sanchez της Prim Space, στη Βόρεια Καρολίνα, χρησιμοποίησε ράφια Iris USA σε αυτό το δωμάτιο πλυντηρίων με το εντυπωσιακό μπλε ζαφείρι πλυντήριο και στεγνωτήριο Whirlpool.

Επαγγελματική συμβουλή: Οι αυτοκόλλητες λαβές λαβής, όπως αυτές της Command, σηκώνουν τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες από το έδαφος. Δεν είναι απλώς πιο ωραίο να το βλέπεις. θα εμποδίσετε τα λαγουδάκια και τη βρωμιά να μαζεύονται γύρω τους.

3. Τοποθετήστε ένα ράφι

Speed ​​Queen πλυντήριο και στεγνωτήριο σε δωμάτιο πλυντηρίων
Μια επιτοίχια κρεμαστή βάση είναι μια κομψή, λεπτή λύση για στέγνωμα στον αέρα.

Σχέδιο και φωτογραφία από τον Stef Turner (@stefmturner)

Μερικά μήκη σωλήνων υδραυλικών εγκαταστάσεων μαζί, βαμμένα με μαύρο σπρέι και βιδωμένα στον τοίχο μπορούν να κάνουν το κόλπο. Το να δώσετε στον εαυτό σας χώρο για να κρεμάσετε ρούχα που σας αρέσει να στεγνώνετε στον αέρα, κάνει τεράστια διαφορά στο πόσο ευάερος νιώθετε ο χώρος σας.

Υπάρχει ακόμη και χώρος για έργα τέχνης πάνω από αυτό το πλυντήριο και στεγνωτήριο Speed ​​Queen.

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια άνω φορτίου Speed ​​Queen είναι κλασικά για κάποιο λόγο. Μάθετε περισσότερα στην αποκλειστική μας κριτική βίντεο.

4. Εξετάστε τα ντουλάπια

Πλυντήριο και στεγνωτήριο Samsung σε πλυντήριο ρούχων.
Τα γυάλινα μπροστινά ντουλάπια προσφέρουν τέσσερα ράφια για την απαραίτητη αποθήκευση, διατηρώντας παράλληλα αυτό το ντουλάπι φωτεινό.

Σχέδιο της Mollie Openshaw του Design Loves Detail (@designlovesdetail); φωτογραφία από τη Lacey Alexander (@laceyalexander_interiors)

Αυτός ο μικρός χώρος κάνει διπλή λειτουργία ως αποθήκη και πλυντήριο. Ωστόσο, το μόνο που βλέπετε είναι βασικές τροφές σε όμορφα δοχεία OXO Pop—όχι χοντρά μπουκάλια απορρυπαντικού πλυντηρίου ή χαλαρά στυλό χλωρίνης. Αυτό συμβαίνει επειδή όλα αυτά τα πράγματα κρύβονται μέσα στα έξυπνα μικρά ντουλάπια πάνω από αυτό το κομψό πλυντήριο και στεγνωτήριο της Samsung.

Το να αποφασίσετε αν θα στοιβάζετε ή όχι σε έναν μικρότερο χώρο όπως αυτός πρέπει να ήταν μια μελετημένη απόφαση. Αλλά ο υπολογισμός λειτούργησε υπέροχα: Εδώ, τα γυάλινα ντουλάπια κρατούν όλο το δωμάτιο ελαφρύ και φωτεινό. Το απροσδόκητο τοξωτό σχήμα του γυαλιού και το μακρύ υλικό είναι ιδιαίτερα ωραίες πινελιές.

Ρίξτε μια ματιά στην αποκλειστική μας κριτική βίντεο για να μάθετε γιατί η Samsung είναι μια από τις κορυφαίες αιώνιες επιλογές μας για πλυντήρια ρούχων.

5. Εξατομικεύστε το

Πλυντήριο Samsung σε ένα μικρό πλυσταριό
Ένας θησαυρός από vintage είδη καθαρισμού και μια υφασμάτινη φούστα προσδίδουν σε αυτό το πλυντήριο μεγάλη γοητεία.

Φωτογραφία και σχέδιο από την Amber of Riverbend Horse Ranch (@riverbendhorseranch)

Μια συλλογή από αντικείμενα που αγαπάτε κάνει αυτόματα οποιονδήποτε χώρο—όσο στενό κι αν είναι— πιο ευχάριστο να περνάτε χρόνο. Αυτές οι vintage σκούπες χειρός ταιριάζουν τέλεια στο θέμα της νοικοκυροσύνης. Επαγγελματική συμβουλή: Όταν προβάλλετε μια συλλογή, όσο περισσότερα κομμάτια επιδεικνύετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση που θα έχει.

Η βολάν υφασμάτινη φούστα νεροχύτη ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο της Samsung είναι μια άλλη έξυπνη ιδέα: Κρύβει μια βολική γωνιά για προμήθειες πλυντηρίου. Αυτό μπορεί να μοιάζει στην αρχή σαν ιδέα γιαγιά, αλλά οι νεροχύτες και τα τραπέζια με φούστες επανέρχονται πραγματικά σε στυλ.

6. Build In a Ledge

Πλυντήριο και στεγνωτήριο LG στο πλυντήριο
Μια πτυσσόμενη προεξοχή προσφέρει στιγμιαία αναδιπλούμενο χώρο σε πλυσταριό οποιουδήποτε μεγέθους.

Design by Interiors Etc. (@interiors__etc); φωτογραφία από τον Karl Rogers Photography (@karlrogersphotography)

Ο χώρος στον τοίχο δεν είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση για τα ράφια. Εάν σχεδιάζετε να φτιάξετε τις συσκευές πλυντηρίου σας σε ντουλάπια, όπως έχει ρυθμιστεί αυτό το σετ πλυντηρίων και στεγνωτηρίου της LG, σκεφτείτε να προσθέσετε μια λεπτή προεξοχή στο σχέδιο. Θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο αδύνατο από αυτό. Θα αποκτήσετε μια επίπεδη επιφάνεια για αναδίπλωση που καταλαμβάνει μηδενικό χώρο όποτε δεν τη χρησιμοποιείτε. Μας αρέσει το πόσο εύκολη είναι η φόρτωση και η εκφόρτωση. (Μπορεί απλώς να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο κοντό καλάθι από αυτό!)

Μάθετε γιατί τα πλυντήρια και στεγνωτήρια μπροστινού φορτίου LG κατατάσσονται τακτικά στην κορυφή της βιομηχανίας στην αποκλειστική μας κριτική βίντεο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar