6 δημιουργικοί τρόποι για να σχεδιάσετε το δωμάτιο πλυντηρίων σας και να σώσετε την πλάτη σας

56
6 δημιουργικοί τρόποι για να σχεδιάσετε το δωμάτιο πλυντηρίων σας και να σώσετε την πλάτη σας

Οι ιδέες σχεδίασης πλυντηρίων ρούχων διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη—και ύψη. Απλώς η στοίβαξη του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου σας, η τοποθέτησή τους επάνω σε ταιριαστά συρτάρια βάσης από τον κατασκευαστή ή η τοποθέτηση ενός πάγκου σε ένα ζεύγος δίπλα-δίπλα είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πρακτικά ατελείωτοι τρόποι για να σηκώσετε τις συσκευές σας και να κάνετε κάθε φορτίο πιο ελαφρύ στην πλάτη σας.

Οι έξυπνοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων (και οι ιδιοκτήτες σπιτιού) έχουν λύσεις που ξεπερνούν τα αναμενόμενα. Είτε προσαρμοσμένη κατασκευή είτε DIY, τα σχέδια πλατφόρμας και ντουλαπιών μπορούν να αναδείξουν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς το πόσο άνετα είναι για χρήση.

Έτσι, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας δημιουργικές ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου για να εμπνεύσουμε τα δικά σας σχέδια. Αποθηκεύστε αυτές τις δυνατότητες στον πίνακα έμπνευσής σας. (Δεν υπάρχουν απλά στοιβαζόμενα πλυντήρια και στεγνωτήρια εδώ!) Θα απλοποιήσουν τη αγγαρεία, θα μειώσουν το βάρος στην πλάτη σας, και βοηθήστε να διατηρείτε το δωμάτιο πλυντηρίων σας καθαρό από ακαταστασία. Για να μην αναφέρουμε τη μετατροπή του σε έναν χώρο στον οποίο μπορείτε απλώς να απολαύσετε το παρέα.

1. Δώστε στις συσκευές μια πλατφόρμα

Ιδέα για ντουλάπι ρούχων για πλυντήριο και στεγνωτήριο Samsung
Μια ξύλινη πλατφόρμα είναι ένας απλός, κομψός τρόπος για να κάνετε τα ρούχα πιο προσιτά.

Σχέδιο: 610 Home (@610home) και Steph Musur Designs (@stephmusur). Φωτογραφία: Erin Allen Photography (@erinallen_photography)

Μια βασική ξύλινη πλατφόρμα ανυψώνει αρκετά αυτό το πλυντήριο και στεγνωτήριο της Samsung για να διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση στην πλάτη και στα γόνατά σας. Δείτε πώς ανοίγουν οι πόρτες προς τα έξω από το κέντρο; Αυτό το κάνει και πιο εύκολο.

Σχεδιαστικά, οι μαύρες συσκευές φαίνονται κομψές και καθαρές με τα ουδέτερα γκρι ντουλάπια. Οι απλίκες τοίχου επάνω διασφαλίζουν ότι αυτό το δωμάτιο χωρίς παράθυρα έχει άφθονο φως, έτσι δεν θα νιώσετε ποτέ ότι κοπιάζετε σε ένα σκοτεινό υπόγειο.

Ρίξτε μια ματιά στην αποκλειστική μας κριτική βίντεο για να μάθετε γιατί η Samsung είναι μια από τις πολυετείς κορυφαίες επιλογές μας.


2. Βάλτε συρτάρια από κάτω

Ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο Electrolux
Ο πάγκος και τα συρτάρια κάτω από αυτό το ζευγάρι Electrolux προσθέτουν λεία βάση και αποθήκευση.

Φωτογραφία: via @laundryroomgoals_

Αυτό το πλυντήριο και στεγνωτήριο Electrolux τοποθετείται πάνω από ένα σετ προσαρμοσμένων ενσωματωμένων συρταριών—ιδανικά για στοιβασία απορρυπαντικού, μάλλινες μπάλες στεγνωτηρίου, διχτυωτές σακούλες και όλα τα άλλα ρούχα σας. Βλέπουμε πολλά έλξεις σαν κι αυτό, αλλά μας αρέσει το πώς η ίδια επιφάνεια πάγκου συνεχίζει στην προεξοχή κάτω από τις συσκευές εδώ. Προσθέτει βερνίκι και βοηθά στη δημιουργία μιας επίπεδης βάσης.

Και αυτό το πράσινο χρώμα της μέντας; Διατηρεί τα πάντα φρέσκα.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι η Electrolux είναι η καλύτερη επιλογή μας για το πλυντήριο και το στεγνωτήριο για τη φροντίδα των υφασμάτων, έτσι ώστε τα ρούχα και τα λευκά σας είδη να παραμένουν φρέσκα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Electrolux; Παρακολουθήστε την αποκλειστική ανασκόπηση βίντεο των πιο πρόσφατων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Electrolux, συμπεριλαμβανομένου του νέου κύκλου Optic Whites.


3. Αξιοποιήστε μια προεξοχή

Ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο LG
Το λεπτό πτυσσόμενο ράφι κάτω από αυτές τις συσκευές LG είναι φτιαγμένο για να κρατά ένα καλάθι.

Σχέδιο/Φωτογραφία: Bradshaw Designs (@bradshaw_designs)

Χάρη σε αυτές τις λεπτές συρόμενες επιφάνειες, μπορείτε να τραβήξετε τα ρούχα σας απευθείας έξω από το πλυντήριο και το στεγνωτήριο της LG σε ένα καλάθι—χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε. Τα συρτάρια από κάτω και τα ντουλάπια πάνω μεγιστοποιούν τον αποθηκευτικό χώρο σε αυτόν τον κομψό πράσινο-γκρι χώρο.

Εάν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε χώρο, ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε το καινοτόμο LG WashTower. Αυτή η μονή μονάδα τοποθετεί τα χειριστήρια στο κέντρο, μεταξύ του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου, για εύκολη πρόσβαση. Η LG κυκλοφόρησε πρόσφατα επίσης μια έκδοση με στεγνωτήριο αντλίας θερμότητας χωρίς εξαερισμό, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο σπίτι σας όπου υπάρχει πρίζα.

Ιδέες για πλυσταριό LG WashTower
Το LG WashTower είναι μια ενιαία συσκευή που τοποθετεί τα χειριστήρια του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου σε άνετο ύψος—δεν χρειάζεται να στέκεστε στις μύτες των ποδιών σας για να ρυθμίσετε το στεγνωτήριο.

4. Τοποθετήστε τα σε ράφια

Ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο Miele
Ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο Miele ταιριάζουν όμορφα στην ενσωματωμένη ντουλάπα αυτού του mudroom.

Σχέδιο/Φωτογραφία: John Lewis of Hungerford (@johnlewisofhungerford)

Μέσα σε αυτό το γοητευτικό αγγλικό ντουλάπι mudroom βρίσκονται το συμπαγές πλυντήριο και στεγνωτήριο της Miele plus ράφια για προμήθειες πλυντηρίου. Τα ελάχιστα εκατοστά επιπλέον ύψους που δημιουργούνται από το ψηλό λάκτισμα των ποδιών κάνουν το άδειασμα του τυμπάνου του πλυντηρίου λίγο πιο εύκολο. Η ταπετσαρία William Morris και τα ντουλάπια από φασκόμηλο ολοκληρώνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα τελευταία μοντέλα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της Miele σάς προσφέρουν ένα πλουσιότερο σετ χαρακτηριστικών σε πιο προσιτές τιμές. Η τεχνολογία στεγνωτηρίου χωρίς εξαερισμό της εταιρείας σάς παρέχει επίσης ευέλικτες δυνατότητες εγκατάστασης—ντουλάπες, ντουλάπες και πολλά άλλα. Ελέγξτε τον οδηγό αγοραστών μας για όλες τις λεπτομέρειες.

Η αποκλειστική μας ανασκόπηση βίντεο των πιο πρόσφατων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Miele εξηγεί νέα χαρακτηριστικά, όπως τον αυτόματο διανομέα απορρυπαντικού και τα δοχεία αρώματος στεγνωτηρίου της Miele.


5. Πλαισιώστε τα σε ντουλάπια

Ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο Samsung
Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο της Samsung, τοποθετημένα σε φιλικό προς το χρήστη ύψος, συνδυάζονται ακριβώς σε αυτόν τον τοίχο των λευκών ντουλαπιών.

Σχέδιο/Φωτογραφία: Mona Arvik (@villaarvik)

Ένας πλήρης τοίχος από ντουλάπια σε στυλ μαγειρικής περιβάλλει αυτό το πλυντήριο και στεγνωτήριο μπροστινού φορτίου της Samsung, έτσι ώστε να χωρούν όμορφα σε μια θέση με εύκολη πρόσβαση. Αγαπάμε πώς το καθαρό λευκό των συσκευών και των ντουλαπιών και όλες οι μαύρες πινελιές (οι πάγκοι, το πλακάκι δαπέδου) δίνουν στον σχετικά στενό χώρο μια ωραία, συνεκτική εμφάνιση.

Διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποι συχνά επιλέγουν μεταξύ συσκευών πλυντηρίου Samsung και LG. Για να μάθετε πώς στοιβάζονται μεταξύ τους, ανατρέξτε στον οδηγό πλυντηρίου και στεγνωτηρίου LG εναντίον Samsung.


6. Διπλασιάστε τους

Ιδέες για ντουλάπια πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο Electrolux
Δύο ζευγάρια ρούχων Electrolux τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο αποτελούν το απόλυτο κέντρο πλυντηρίου.

Σχέδιο/Φωτογραφία: Jen Sottosanti Design (@jsdesignandinteriors)

Διπλασιάστε τα ρούχα, διπλασιάστε το ύψος—διπλασιάστε την απόδοση. Η τοποθέτηση δύο στοιβαγμένων σετ μηχανημάτων Electrolux το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ενσωματωμένο ντουλάπι σάς επιτρέπει να φροντίζετε δύο φορές περισσότερα βρώμικα ρούχα ταυτόχρονα και σώζει την πλάτη σου.

Το μοτίβο πλακάκι από τσιμέντο και το δροσερό μπλε-γκρι δίνουν σε αυτό το μεγάλο δωμάτιο (ναι, πιστεύουμε ότι είναι ένα σπα για κατοικίδια στην κάτω δεξιά γωνία) μια χαρούμενη, ήρεμη αίσθηση.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar