Το Rambling Wreck πέρασε από τη Δυτική Καρολίνα με 35-17

16
Το Rambling Wreck πέρασε από τη Δυτική Καρολίνα με 35-17

Η Georgia Tech έτρεξε σε όλη τη Δυτική Καρολίνα σε μια νίκη με 35-17 στο Bobby Dodd Stadium το Σάββατο το βράδυ.

Ο καιρός έπαιξε έναν παράγοντα όταν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από τον αγώνα, οι παίκτες και των δύο πλευρών έριχναν πάσες και γλιστρούσαν στον χλοοτάπητα. Ακόμη και ο Buzz, η θορυβώδης μασκότ, έκανε μερικές πτώσεις στη δράση πριν από το παιχνίδι.

Η Δυτική Καρολίνα κέρδισε την εκτίναξη του νομίσματος, αλλά αναβλήθηκε στο 2ο ημίχρονο, επιτρέποντας στους Κίτρινους Τζακ να τους πιάσουν με ένα πρώιμο χτύπημα επιθετικά.

Η Georgia Tech θα έβγαινε τρεις φορές και θα το έβαζε στη γραμμή των 11 υάρδων του Catamount. Πέντε παιχνίδια αργότερα, ο στρατηγός Κάρλος Ντέιβις εκτοξεύει το ποδόσφαιρο σε ένα ψηλό τόξο, με σύννεφο ρίψης που βρίσκει τον πλατύ δέκτη Τέρανς Χορν για μια πάσα 49 γιάρδας touchdown.

Οι Κίτρινο Μπουφάν θα ανταποκρινόταν στην επόμενη κίνηση, με τον στρατηγό Τζεφ Σιμς να κρατάει ζωντανή την κίνηση με τα πόδια του. Μετά από αυτό, ωστόσο, ο Sims θα είχε λίγο off night, συμπληρώνοντας μόνο 8 από 17 πάσες για 100 γιάρδες και μια αναχαίτιση.

Στο πρώτο και στο γκολ, ο Ντόνταε Σμιθ ακολούθησε τους μπλοκέρ του στη δεξιά πλευρά της γραμμής και πέτυχε το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας 7-7 με 8:22 για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Δυτική Καρολίνα θα έδινε και πάλι κομμάτια στην άμυνα της τεχνολογίας καθώς ο Davis βρήκε τον δέκτη Toler Kiegley σε μια διαδρομή τροχού 22 γιάρδες στην τελική ζώνη.

Ο Donate Smith θα ισοφαρίσει το σκορ, αυτή τη φορά κόβοντας τη μέση και χτυπώντας το κεφάλι του στο δοκάρι του γκολ σε ένα σκορ 51 γιάρδων.

Η άμυνα του Κίτρινου Γιλέκου θα έπιανε ανάπαυλα όταν ο Ασφαλής Ντέρικ Άλεν επέλεξε τον Ντέιβις στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου. Πέντε παιχνίδια αργότερα, σε διπλή όπισθεν, ο δέκτης Νέιτ ΜακΚόλουμ τρέχει με ένα σφιχτό σχοινί καθώς καταφέρνει να μείνει εισερχόμενος για τη διαδρομή touchdown των 40 γιάρδων.

Η άμυνα του Tech θα έκανε άλλη μια ανατροπή καθώς ο Myles Sims επιλέγει τον Davis στην περιοχή της Δυτικής Καρολίνας με 3:13 να απομένουν στο δεύτερο τέταρτο. Στη συνέχεια, σαν να έχει μια προσωπική βεντέτα εναντίον της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας, ο Smith έσπευσε για το τρίτο του touchdown στο ημίχρονο, αυτή τη φορά από τα τρία γιάρδα, επεκτείνοντας το προβάδισμα των Κίτρινων Τζακέτ σε 28-14, προχωρώντας στο ημίχρονο.

Ο Smith ολοκλήρωσε τη βραδιά με 11 βιασύνες για 102 γιάρδες και τρία touchdown. Η Tech θα έτρεχε για 243 γιάρδες ως ομάδα.

Η Δυτική Καρολίνα άνοιξε το τρίτο δεκάλεπτο με τη μπάλα, αλλά ένα άγριο χτύπημα εμπόδισε την προσπάθειά τους καθώς τα Κίτρινα Γιλέκα το ανέκτησαν. Στο επόμενο παιχνίδι, ο Jeff Simms θα έψαχνε για την βολή των χρημάτων, αλλά θα κατέληγε σπασμένο καθώς η πάσα του καταλήγει στα χέρια του Catamount corner Rod Gattison.

Η άμυνα του Κίτρινου Γιλέκου παρέμεινε σταθερή, επιτρέποντας στην αντίπαλη επίθεση να διασχίσει τη μεσαία γραμμή μόνο μία φορά σε ολόκληρο το τέταρτο. Στην επίθεση, το τρέξιμο παιχνίδι περιλάμβανε το ψωμί και το βούτυρο με ένα άλλο ορμητικό touchdown, μια βιασύνη δύο υάρδων από τον Dylan McDuffie.

Στα τέλη του τρίτου, ο στρατηγός του Catamount, ο Carlos Davis θα αποκλείστηκε από το παιχνίδι σε έναν αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα τον Davis να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Οι ανατροπές συνέχισαν να έρχονται καθώς ο εφεδρικός στρατηγός Κόουλ Γκονζάλες τα ρίχνει ακριβώς στον τεχνικό αμυντικό Τσάρλι Τόμας, σηματοδοτώντας τον τέταρτο τζίρο του Catamount της βραδιάς και τη νίκη των Κίτρινων Γιλέκων με 35-17.

Ο προπονητής Τζεφ Κόλινς αναγνωρίζει ότι η επιθετική γραμμή έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του Σαββάτου.

«Νόμιζα ότι είχαν καλή ώθηση όλη τη νύχτα και είμαι πραγματικά περήφανος για τον Dontae και την επιθετική γραμμή συνολικά», είπε ο Collins.

Αφού εκτέλεσε 10 πέναλτι στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Κλέμσον, ο Κόλινς ήθελε να τονίσει τη σημασία της διατήρησης της πειθαρχίας στην πράξη.

«Στερεθείτε και τα κρίσιμα λάθη που κάναμε την περασμένη εβδομάδα είναι όλα λάθη που μπορούν να διορθωθούν», είπε. «Δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που θα το φτιάξει, αλλά όλα θα διορθωθούν φυσικά καθώς το δουλεύουμε κάθε μέρα».

Η Georgia Tech επιστρέφει στον Bobby Dodd για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της SEC Ole Miss στις 17 Σεπτεμβρίου.

Συγγραφέας: Banji Bamidele

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar