Το ναυάγιο του Ράμπλιν ποδοπατήθηκε από τον Όλε Μις 42-0

19
Το ναυάγιο του Ράμπλιν ποδοπατήθηκε από τον Όλε Μις 42-0

#20 Ο Όλε Μις πήρε το εναρκτήριο λάκτισμα και δούλεψε γρήγορα την άμυνα των Κίτρινων Τζακ. Πέντε παιχνίδια, 74 γιάρδες, ολοκληρώθηκαν με τον Zach Evans να ανεβαίνει στη μέση για ένα σκορ τριών γιάρδων.

«Βγήκα έξω, νόμιζα ότι ήμασταν έτοιμοι», είπε ο προπονητής της Georgia Tech, Τζεφ Κόλινς. «Εκείνη την πρώτη κίνηση, κατέβηκαν ακριβώς στο γήπεδο πάνω μας. Είχαν μερικά εκρηκτικά παιχνίδια, οπότε πρέπει να φροντίσουμε να εκτελέσουμε και να μην αφήσουμε ένα τέτοιο drive να πάει για επτά».

Η εναρκτήρια κίνηση του Tech δεν πήγε πουθενά, και το punt του David Shanahan μπλοκαρίστηκε στην τέταρτη θέση, δίνοντας στους Rebels μια δεύτερη βολή στην τελική ζώνη στις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου.

Το μπλοκαρισμένο punt έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που τα Κίτρινα Γιλέκα είχαν έλλειμμα 14 πόντων εξαιτίας ενός λάθους της ειδικής ομάδας.

Ο Quinshon Judkins, που τρέχει πίσω, έβρισκε ένα άνοιγμα στην αριστερή πλευρά της γραμμής και βαλς στα τέσσερα ένα σκορ τεσσάρων γιάρδων.

Οι Jackets άνοιξαν το δεύτερο δεκάλεπτο στο ημίχρονο των Rebel στην πρώτη θέση του σκορ.

Ο Quarterback Jeff Sims θα έκανε ό,τι θα έκαναν οι περισσότεροι στη θέση του και θα έδιωχνε μια fade διαδρομή στον δέκτη του EJ Jenkins, μήκους έξι ποδιών. Αντίθετα, ο Sims ήταν εκτός λειτουργίας και έχασε τον δέκτη Jenkins, βάζοντας την Georgia Tech σε ένα κρίσιμο τέταρτο γκολ.

Οι Τζάκετ επέλεξαν να το καταφέρουν, και ο Σιμς έπεφτε πίσω και συναντιόταν βιαστικά με τους υπερασπιστές των Rebels και τελικά απολύονταν.

«Γνωρίζοντας πόσο καλή άμυνα και εκρηκτική επίθεση είχαν, προσπαθήσαμε να πάρουμε επτά και έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε», είπε ο Κόλινς.

Το παιχνίδι τρεξίματος των Rebels θα κυριαρχούσε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο με συνολικά πάνω από 200 γιάρδες. Ο Έβανς σημείωσε το δεύτερο touchdown του στο ημίχρονο, αυτή τη φορά από 26 γιάρδες, σηκώνοντας τον Ole Miss για τρία σκορ προχωρώντας στο ημίχρονο.

Ανοίγοντας το δεύτερο ημίχρονο, η επιθετική γραμμή των Κίτρινων Γιλέκων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το συνεχές μπλιτσάρισμα του Rebel, αφήνοντας τους αμυντικούς να γλεντήσουν με το γεύμα στο πίσω μέρος και τερματίζοντας κάθε ευκαιρία για μεγάλη διαδρομή.

Οι Sims θα ήταν υπό πίεση όλο το απόγευμα. θα απολυόταν επτά φορές.

«Τα σχήματα της υπεράσπισής τους τους έδωσαν έναν ελεύθερο βιαστικό. θα μπορούσαμε να το είχαμε χειριστεί καλύτερα», είπε ο Κόλινς. «Προφανώς, όταν παίρνετε πολλές απολύσεις, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο παιχνίδι, και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά προστατεύοντας τον τέταρτο».

Ο Όλε Μις θα σκόραρε στην επόμενη κίνηση, για άλλη μια φορά στο έδαφος καθώς ο Τζούντκινς σημείωσε το δεύτερο touchdown της ημέρας. Ο Ulysess Bentley IV ήθελε να συμμετάσχει σε μέρος της δράσης και σκόραρε δύο φορές σε σερί 15 και 1.

Η τεχνολογική άμυνα φαινόταν διχασμένη, εγκαταλείποντας πάνω από 300 γιάρδες βιαστικά.

«Ξεκινά με τη δημιουργία πλεονεκτημάτων και μόχλευσης», είπε ο Collins. «Δεν προσαρμόζουμε σωστά το κενό C και θα εργαστούμε πάνω σε αυτό».

Η Georgia Tech ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει το UCF στις 24 Σεπτεμβρίου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar