Τα Yellow Jackets Blow Early Lead και πέφτουν στο Boston College

19
Τα Yellow Jackets Blow Early Lead και πέφτουν στο Boston College

Οι Flats- Georgia Tech επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά από μια στενή, σκληρή ήττα από το Μαϊάμι. Στη συνέχεια, τα Κίτρινα Γιλέκα αντιμετώπισαν τον εχθρό του ACC, το Boston College. Οι Κίτρινο Γιλέκο κάνουν ποδαρικό αφού προηγήθηκαν 21-7 νωρίς για να πέσει στους Eagles με 41-30.

Οι Eagles συνδέθηκαν νωρίς με ένα χτύπημα 48 γιάρδων μέσω του αέρα για να πάρουν προβάδισμα στις αρχές του πρώτου τριμήνου. Ωστόσο, οι Κίτρινο Γιλέκο απάντησαν άμεσα. Ο Jahmyr Gibbs έκανε ένα λάκτισμα 98 υάρδων για να επιστρέψει στο σπίτι για να ισοφαρίσει γρήγορα το παιχνίδι με την μπάλα.

Μετά τη μακρά επιστροφή του εναρκτήριου αγώνα, η επίθεση των Κίτρινων Γιλέκων άρχισε να κυλάει και έσπασε βαθμολογίες back-to-back σε back to back drives.

Στη συνέχεια, η επίθεση των Eagles έσπασε τρία συνεχόμενα σκορ σε τρεις συνεχόμενες κινήσεις. Ο στρατηγός των Eagles, Phil Jurkovec, έκανε εύκολα το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν. Ο Jurkovec ολοκλήρωσε την ημέρα 13 από 20 για 310 γιάρδες πέρασμα, δύο passing touchdown και τρία rushing touchdown.

Για τα Κίτρινα Μπουφάν, ο Jahmyr Gibbs ολοκλήρωσε την ημέρα με 223 γιάρδες για όλες τις χρήσεις και δύο touchdown.

Η άμυνα των Κίτρινων Γιλέκων δεν βοήθησε στην επίθεση μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Από νωρίς, η άμυνα πετούσε σε όλο το γήπεδο και έπαιρνε αυτές τις στάσεις τρίτης πτώσης. Ωστόσο, ολοκλήρωσαν την ημέρα επιτρέποντας στους Eagles να μετατρέψουν 4 από 8 σε τρίτους πτώσεις και εγκατέλειψαν συνολικά 505 γιάρδες την ημέρα. Επίσης, οι Eagles είχαν κατά μέσο όρο 23,8 γιάρδες ανά ολοκλήρωση.

Ασφάλεια της Georgia Tech Ο Tariq Carpenter εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να επιστρέψω αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα πονάει. Όλα όμως έχουν λόγο για αυτό. Ας ελπίσουμε ότι τα νέα παιδιά θα μάθουν. Είμαι Tech για μια ζωή. Η τεχνολογία είναι μέσα μου. Πονάει που δεν κερδίζουμε επειδή δουλεύουμε τόσο σκληρά. Βγαίνουμε εκεί έξω κάθε Σάββατο, βάζουμε τα πάντα στη γραμμή. Τα παιδιά εκεί έξω μάχονται. Ένα χέρι εκεί έξω, απλά κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσει. Και αν τα κάνεις όλα αυτά και συνεχίζεις να λιγοστεύεις, είναι κάπως δύσκολο να μπαίνεις καθημερινά για να βγεις εκεί έξω και να δουλέψεις».

Τα Κίτρινα Γιλέκα πέφτουν σε 3-7 στη σεζόν και 2-6 στο ACC. Τα επόμενα δύο παιχνίδια τους θα είναι εύκολα τα πιο δύσκολα στο πρόγραμμά τους. Την επόμενη εβδομάδα θα πάνε στο South Bend για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Παναγίας των Παρισίων, η οποία θέλει να κάνει μια ώθηση για τα Playoffs του κολεγιακού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα, θα υποδεχθούν στο Flats αντιπάλους εντός της πολιτείας και την νούμερο 1 κατάταξη ομάδα στη χώρα, Georgia Bulldogs, στο Flats.

Το Boston College κινείται στο 6-4 στο γενικό και στο 2-4 στο ACC. Οι Eagles είναι πλέον κατάλληλοι για μπολ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν υπό τον προπονητή Jeff Hafley. Θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους καθώς έχουν τη Florida State και 12ου κατέταξε το Wake Forest και τα δύο εντός έδρας για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar