Λίστα αγορών για διακοπές κηπουρικής – Συναρπαστικές ιδέες δώρων για λάτρεις των φυτών

26
Λίστα αγορών για διακοπές κηπουρικής – Συναρπαστικές ιδέες δώρων για λάτρεις των φυτών

Οι γιορτές είναι εδώ και, αν χρειάζεστε μερικές συναρπαστικές ιδέες για δώρα για τους λάτρεις των φυτών στη λίστα αγορών σας στην κηπουρική, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ψάξαμε γύρω μας και βρήκαμε μερικά εξαιρετικά προσεγμένα δώρα για να ενθουσιαστούμε φέτος.

Dewplanter

Dewplanter – Μια επανάσταση για τους λάτρεις των φυτών εσωτερικού χώρου, αυτό το συναρπαστικό δώρο διακοπών είναι ένα δώρο που η γιαγιά σας θα μπορούσε μόνο να ονειρευτεί. Φυσικά, είναι νέα εποχή και υψηλής τεχνολογίας, αλλά η φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου είναι μια πανάρχαια απόλαυση που δεν χρειάζεται πλέον να είναι αγγαρεία για να τη θυμόμαστε κάθε μέρα. Μια ζαρντινιέρα που παράγει το δικό της νερό από την υγρασία του αέρα μπορεί να μην ήταν στη λίστα αγορών σας για την κηπουρική. Μάλλον δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει αυτό, αλλά οι άνθρωποι στο Dewplanter προσφέρουν μια φοβερή εφεύρεση που θα φροντίσει τα φυτά εσωτερικού χώρου για εσάς.

Όλοι γνωρίζουν τα περιβαλλοντικά οφέλη της καλλιέργειας υγιών φυτών που καθαρίζουν τον αέρα των εσωτερικών χώρων σας. Το πράσινο στο εσωτερικό ενός σπιτιού είναι απαραίτητο για την υγεία και την άνεση. ο Dewplanter
παρέχει στο φυτό εσωτερικού χώρου σας ακριβώς τη σωστή ποσότητα καθαρού, φιλτραρισμένου νερού κάθε μέρα, συμπυκνώνοντας την υγρασία στον αέρα. Μην ανησυχείς. Τα φυτά σας θα ευδοκιμήσουν και θα ανθίσουν με τακτική παροχή νερού είτε είστε σπίτι είτε όχι.

Το πιο συναρπαστικό μέρος; Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Dewplanter υπόσχεται να φυτέψει ένα δέντρο κάπου στον πλανήτη όπου χρειάζεται, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα Dewplanter. Με τον τρόπο της, αυτή η εταιρεία συμβάλλει στον βιώσιμο καθαρό αέρα, σε ενδιαιτήματα για τη βιοποικιλότητα, ακόμη και σε θέσεις εργασίας για τοπικούς καλλιεργητές. Για πόσες από τις ιδέες σας για δώρα για τους λάτρεις των φυτών μπορείτε να το πείτε αυτό;

Γάντι κηπουρικής με φύλλα χρυσού Tough Touchμικρό

Γάντι κηπουρικής με φύλλα χρυσού Tough Touchs – Ένα άλλο εξαιρετικό εύρημα στα δώρα μας για να ενθουσιαστείτε περιλαμβάνει το μοναδικό και το ασύγκριτο Γάντια κηπουρικής Tough Touch. Η σειρά Gold Leaf είναι τα ΜΟΝΑ γάντια κηπουρικής που έχουν εγκριθεί από τη Royal Horticultural Society και πλέον αναγνωρίζονται ευρέως ως «Τα καλύτερα στον κόσμο!» Συνδυάζοντας μοναδικά και καινοτόμα σχέδια σε συνδυασμό με εξαιρετικά υψηλής ποιότητας δέρμα ελαφιού, το οποίο είναι ταυτόχρονα άνετο, επιδέξιο και ανθεκτικό, αυτά τα ανώτερα ανθεκτικά γάντια κηπουρικής χρησιμοποιούνται τώρα από μια πιστή λεγεώνα έντονων και σοβαρών κηπουρών – είναι απόλαυση να φορούν και το τέλειο δώρο για κάθε κηπουρό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολυτελές γάντι Tough Touch που βλέπετε εδώ ή εναλλακτικά στυλ στη σειρά Gold Leaf, επισκεφθείτε www.goldleaf-gloves.com/.

Δερμάτινα γάντια κηπουρικής από χρυσό δέρμα ελαφιού

Δερμάτινα γάντια κηπουρικής από χρυσό δέρμα ελαφιού – Τα συναρπαστικά γιορτινά δώρα όπως τα γάντια που αναφέρθηκαν προηγουμένως δεν σταματούν εδώ. Γιατί να μην ελέγξετε και αυτά Δερμάτινα γάντια κηπουρικής Deerskin, επίσης από κατασκευαστές της παγκοσμίου φήμης σειράς Gold Leaf Glove και επικυρωμένη από τη Royal Horticultural Society. Η «Συλλογή RHS» περιλαμβάνει τρία στυλ γαντιών από δέρμα ελαφιού υψηλής ποιότητας για κυρίες, με κάθε σχέδιο να παίρνει το όνομά του από μια παγκοσμίου φήμης έκθεση λουλουδιών – τέλεια για δώρο ή για δική σας χρήση στον κήπο!

Με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εργονομικά σχεδιασμένης επένδυσης για πρόσθετη άνεση και με εκπληκτικές εικόνες συμβολικών λουλουδιών που μεταφέρουν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα είτε της Ανάμνησης (CHELSEA-Poppy), της Φιλίας (HAMPTON-Yellow Rose) είτε της Ελπίδας και της Σοφίας (MALVERN-Iris), Η μοναδική σειρά προσφέρει πραγματικά «γάντια με αίσθηση», ιδιαίτερα προσεγμένα όταν δίνονται ως δώρο.

Franklin Robotics Tertillâ„¢ Ρομπότ βοτάνισης

Franklin Robotics Tertillâ„¢ Ρομπότ βοτάνισης – Αν ψάχνετε για πιο συναρπαστικές ιδέες για δώρα για τη λίστα αγορών κηπουρικής σας, τότε το
Tertillâ„¢ Ρομπότ Βοτάνισης είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να προστεθεί. Αυτό το ρομπότ που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια είναι αρκετά ανθεκτικό για να παραμένει στον κήπο όλη τη σεζόν, αρκετά έξυπνο για να διακρίνει ανάμεσα σε ένα ζιζάνιο και ένα φυτό και αρκετά αποτελεσματικό για να τρέχει χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη του ήλιου. Τώρα πόσο ωραίο είναι αυτό;

Τα ζιζάνια είναι ο όλεθρος σχεδόν κάθε κηπουρού, αλλά οι άνθρωποι της Franklin Robotics θέλουν να βοηθήσουν να το φροντίσουν αυτό με το μάντρα τους: «Τα απλά ρομπότ μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση μεγάλων, πολύπλοκων προβλημάτων». Το βοτάνισμα είναι μόνο ένα από αυτά, που βοηθά τους κηπουρούς μειώνοντας την κουραστική, φυσική πρόκληση του τραβήγματος ζιζανίων και κάνοντας την κηπουρική πιο διασκεδαστική. Δεν χρειάζονται άλλα ζιζανιοκτόνα ή άλλες χημικές επεξεργασίες. Το Tertill είναι ταυτόχρονα αδιάβροχο και αυτοφορτιζόμενο και με χαρά θα παραμείνει στον κήπο φροντίζοντας το ξεχορτάριασμα, ώστε εσείς ή ο παραλήπτης του δώρου σας να μην χρειάζεται.

1 άτομο μιλά ήδη για αυτό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar