Η Mizzou χαρίζει στο Harsin Μια άλλη εβδομάδα Do or Die

15
Η Mizzou χαρίζει στο Harsin Μια άλλη εβδομάδα Do or Die

Οι άλλοι Tigers από το Mizzou είχαν μεγάλες φιλοδοξίες και ο Harsin έπρεπε να δει τη θητεία του να αναβοσβήνει ακριβώς μπροστά στα μάτια του. Η μεγάλη προσπάθεια παιχνιδιού ήταν ανεπιτυχής. Αλλά αυτό ήταν ένα προοίμιο για τις φιλανθρωπικές συνεισφορές τους. Ο μεταβατικός αθλητικός διευθυντής Ριτς ΜακΓκλιν θα μπορούσε να κερδίσει τη μόνιμη θέση στέλνοντας τον επικεφαλής προπονητή Μπράιαν Χάρσιν στο ηλιοβασίλεμα. Σίγουρα, θα ήταν ένα φωτεινό σημείο για τις πονεμένες στυπτηρίες.

Η Μίζου πνίγηκε δύο φορές. Πρώτον, ο Χάρισον Μέβις έχασε ένα γκολ που κέρδισε το παιχνίδι καθώς τελείωσε ο χρόνος στο τέταρτο δεκάλεπτο που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, επιτρέποντας στον Χάρσιν να πάρει την καρδιά του από το χορτάρι.

Δεύτερον, ο Running back Nathaniel Peat, εκτεινόμενος υπερβολικά, τεντώθηκε για τον πυλώνα, φτάνοντας απότομα καθώς έδιωξε την νικηφόρα παράταση της μπάλας λίγα εκατοστά από τη γραμμή του τέρματος. Αν είχε σκοράρει τα φώτα στο Τζόρνταν Χέι, οι στυπτηρίες του Αντι Χάρσιν τον προγραμμάτισαν να αναβοσβήνει τρεις φορές για να βάλει τη χορωδία στην ουρά για να τραγουδήσει hit the road jack. Αντίθετα, ο Χαρσίν δραπετεύει με επτά μέρες ακόμα, αλλά αμφιβάλλω αν θα έχει επτά ζωές.

Οι LSU Bayou Tigers βρίσκονται στη συνέχεια καθώς το πρόγραμμα SEC σφίγγει γύρω από το Harsin. Σήμερα χρειαζόταν Maalox την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα με το Tylenol. Είναι πάντα δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει μουσικούς στρατηγούς. Ο Auburn δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον στρατηγό να χρίσει το QB 1. Ο Robby Ashford ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να βρει μεγάλη επιτυχία με μια επιθετική γραμμή που έμοιαζε ότι θα δυσκολευόταν να πέσει μέσα από μια βρεγμένη χάρτινη σακούλα. Ο Άσφορντ δεν μπορούσε να αποκτήσει καμία προστασία τσέπης. Επομένως, τρέχοντας για τη ζωή του, κερδίζοντας 46 γιάρδες σε 15 βιαστικές προσπάθειες.

Συνέβαλε επίσης 127 γιάρδες, ολοκληρώνοντας 12 από τα 18 περάσματα πριν τον σώσει ο Χόλντεν Γκέρινερ. Οι έξι ορμώμενοι για τον Auburn συνδυάστηκαν για 82 ορμητικές γιάρδες. Ο Koy More ηγήθηκε στα passing γιάρδες πιάνοντας 4 πάσες για 74 γιάρδες που ήταν η μερίδα του λέοντος από τα συνολικά 135 γιάρδες. Δεν ήταν μια επιθετική μεγάλη ημέρα παιχνιδιού.

Ο Auburn προηγήθηκε με 14-0 στο πρώτο τέταρτο. κατά κάποιο τρόπο, ξέφευγαν από αυτό που τους έφερε επιτυχία. Το παιχνίδι τρεξίματος. Το πρώτο σκορ ήρθε σε 14 παιχνίδια και ορμώντας για 59 γιάρδες. Ο Ντέρικ Χολ έκοψε μια πάσα του Μπρέιντι Κουκ, παρέχοντας ένα σύντομο πεδίο στη γραμμή των 43 γιάρδων. Ο Τανκ Μπίγκσμπι πέρασε τη γραμμή του τέρματος από 3 μέτρα έξω. Έμοιαζε να είναι ένα ξέσπασμα στα σκαριά.

Μέχρι το ημίχρονο, το σκορ ήταν ισόπαλο σε 14-14 όταν ο Mizzou έκανε μια εντυπωσιακή κίνηση που κράτησε 11 παιχνίδια καλύπτοντας 79 γιάρδες. Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά να κάνουμε για τίποτα. Κάποιος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Ήταν οι Auburn Tigers που σκόνταψαν στην ευλογία χωρίς να κάνουν τίποτα.

Ο Nathaniel Peat χόρεψε γύρω από τους αμυντικούς σε ένα δεύτερο και δεκαπέντε παιχνίδι στην παράταση, καλύπτοντας 20 γιάρδες. Έγινε χαριτωμένος και προσπάθησε να επεκτείνει τη μπάλα στον πυλώνα/γραμμή του τέρματος με το ένα χέρι για να κερδίσει το παιχνίδι στην παράταση. Ωστόσο, η μπάλα πέρασε από το χέρι του, έχασε την κατοχή και μπήκε στην τελική ζώνη, χαρίζοντας στον Auburn τη νίκη με 17-14

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar