Η Beko Appliances αξιολογήθηκε: Προσιτή ποιότητα και στυλ

23
Η Beko Appliances αξιολογήθηκε: Προσιτή ποιότητα και στυλ

Οι συσκευές Beko κυκλοφορούν στις ΗΠΑ για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Η εταιρεία στοχεύει να ξεχωρίσει ανάμεσα στους πιο γνωστούς κατασκευαστές όπως η GE, η Whirlpool, η Frigidaire και η KitchenAid. Είναι η Beko μια μάρκα που πρέπει να εξετάσετε όταν χρειάζεστε νέες συσκευές;

Είμαι ο ιδρυτής της Designer Appliances, ενός κορυφαίου καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών στο Νιου Τζέρσεϊ, και έχω 15+ χρόνια εμπειρίας στις συσκευές. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η Beko ήταν μια από τις πολύ λίγες μάρκες που ξεπέρασαν τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Θα αναλύσω τον κατάλογο προϊόντων Beko και θα επισημάνω τα προϊόντα που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη κατά την ανακατασκευή ή απλώς την αντικατάσταση μιας παλαιότερης συσκευής.

Παρακολουθήστε την αποκλειστική μας κριτική βίντεο για τις συσκευές Beko.


Πλεονεκτήματα: Λόγοι για να αγοράσετε συσκευές Beko

  • Χρειάζεστε όμορφες, ποιοτικές συσκευές που είναι προμηθευτός. Μπορείτε να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη, μοντέρνα κουζίνα σε εξαιρετική τιμή από την Beko.
  • Χρειάζεστε μια συσκευή που λειτουργεί καλά και τη χρειάζεστε ΤΩΡΑ. Καλή διαθεσιμότητα σημαίνει ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε το χαλασμένο πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο ή τη σόμπα STAT.
  • Θέλετε επιπλέον ηρεμία σχετικά με τις επισκευές. Η Beko προσφέρει α δύο χρόνια εγγύηση— το διπλάσιο από πολλούς από τους ανταγωνιστές της.
  • Σε νοιάζει βιωσιμότητα. Για την Beko, είναι μια βασική αξία. Όταν ένας μεγάλος παγκόσμιος κατασκευαστής το κάνει αυτό, έχει πραγματικό αντίκτυπο. Η Beko ανακυκλώνει πλαστικά που συνδέονται με τους ωκεανούς, προμηθεύεται υλικά με τρόπους φιλικούς στη γη και επενδύει σε τεχνολογίες που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα της χρησιμοποιούν λιγότερο νερό και ενέργεια.


Μειονεκτήματα: Λόγοι για να αποφύγετε τις συσκευές Beko

  • Ψάχνετε για συσκευές υψηλής τεχνολογίας που μπορείτε να τις ονομάσετε όταν έρχονται φίλοι. του Μπέκο δεν είναι τόσο γνωστό ακόμα εδώκαι ακόμα κι έτσι, δεν προσπαθεί να είναι μια μάρκα πολυτελείας.
  • Θέλετε να παρακολουθείτε τις συσκευές σας στο τηλέφωνό σας. Θυμάμαι: Δεν υπάρχει WiFi στα περισσότερα μοντέλα.
  • Μισείς τον ήχο του ψυγείου που βουίζει. Κάποιοι φωνάζουν Ψυγεία Beko για δυνατά. Δεν το έχουμε βιώσει αυτό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί.


Πλυντήρια πιάτων Beko: Το προϊόν Hero της Εταιρείας

Αγαπώ πραγματικά τα πλυντήρια πιάτων Beko. Κατά τη γνώμη μου, είναι το ξεχωριστό προϊόν της μάρκας. Καθαρίζουν εξαιρετικά καλά — συγκρίσιμο με τη σειρά 300 της Bosch (να θυμάστε ότι η Bosch έχει πολλαπλές τιμές. Για παράδειγμα, τα πλυντήρια πιάτων της σειράς Bosch 500, 800 και τα μοντέλα Benchmark είναι απλά τα καλύτερα στην κατηγορία τους).

Πλυντήρια πιάτων Beko
Τα πλυντήρια πιάτων Beko διαθέτουν πολλά στυλ θυρών και τιμές.

Χάρη σε μια πρόσφατη καινοτομία που ονομάζεται „Corner Intense“, οι βραχίονες ψεκασμού περιστρέφονται σε έναν κινητό άξονα, όχι μόνο γύρω σε έναν κύκλο, έτσι οι πίδακες νερού λειτουργούν στη μπανιέρα. Σύμφωνα με την Beko, σας προσφέρει καλύτερο καθάρισμα χρησιμοποιώντας λιγότερο από το μισό νερό και τα δύο τρίτα της ενέργειας ενός παραδοσιακού πλυντηρίου πιάτων.

Υπάρχουν επίσης πίδακες υπό πίεση για ψεκασμό μέσα σε μπουκάλια και βάζα. Και μου αρέσει το πώς ξεπλένεται μόνο του το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο — επομένως πρέπει να το βγάζετε και να το καθαρίζετε πολύ λιγότερο συχνά.

The kicker is Τα πλυντήρια πιάτων Beko είναι επίσης εξαιρετικά αθόρυβα, με ταχύτητα μόλις 39 έως 48 ντεσιμπέλ—όπως ένα Bosch, είναι τόσο αθόρυβα που προβάλλουν ένα φως στο πάτωμά σας για να σας πουν ότι είναι αναμμένα.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει τη „σειρά 38“ στο σπίτι, και ακόμη και οι τελειομανείς ανάμεσά μας λατρεύουν την απόδοση τους. Το μόνο πράγμα που δεν είναι τόσο υψηλής ποιότητας είναι η κατασκευή του τρίτου rack. Αλλά σίγουρα θα έχετε κρυστάλλινα πιάτα.

Η πιο πρόσφατη „Σειρά 39“ της Beko έχει ένα συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό που ισούται με τις γερμανικές μάρκες: μια λειτουργία SelfDry με αυτόματη ανοιχτή πόρτα, για να στεγνώσουν τα πιάτα σας. Κάποια από αυτά έχουν και WiFi. Λατρεύω μια πόρτα που ανοίγει αυτόματα, γιατί ενισχύει πραγματικά την απόδοση στεγνώματος του πλυντηρίου πιάτων σας. Το WiFi, κατά τη γνώμη μας, είναι περισσότερο κομψή παρά ευκολία, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία έχει επίσης έναν αυτόματο διανομέα που λειτουργεί με οποιοδήποτε υγρό απορρυπαντικό—μια άλλη ευκολία που μου αρέσει πολύ. Είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, αλλά όχι στις ΗΠΑ—ακόμα.

Δεν θα βρείτε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στα βασικά πλυντήρια πιάτων της Beko (Σκεφτείτε τα μόνο εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, διαφορετικά παραμείνετε με την Beko υψηλότερης κατηγορίας)στην περιοχή των 500 $, αλλά θα αρχίσετε να τα βλέπετε από 800 $ και πάνω.


Ψύξη Beko

Διαμορφώσεις πόρτας

Η Beko φτιάχνει επάνω καταψύκτη, κάτω καταψύκτη, side by side και γαλλικά ψυγεία πόρτας. Η εταιρεία διαθέτει πολλές επιλογές ψυγείου βάθους πάγκου.

Τα κορυφαία μοντέλα καταψύκτη 28 ιντσών προορίζονται για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οικοδόμους. είναι βασικά και κάνουν τη δουλειά.

Θα θελήσετε να αρχίσετε να κοιτάζετε τα πιο κομψά και μοντέρνα ψυγεία του πάτου 24, 27 και 30 ιντσών. Μου αρέσει πόσο αποδοτικοί είναι ο χώρος. είναι βολικό να βλέπετε όλα τα φρέσκα τρόφιμα στο ύψος των ματιών σας.

Για μεγαλύτερες κουζίνες και οικογένειες με παιδιά, τα ψυγεία γαλλικής πόρτας 36 ιντσών, τετράθυρα ή side-by side λειτουργούν εξαιρετικά. Είναι κανονικού μεγέθους, επομένως θα χωρούν σε κάθε παλιότερη υποδοχή ψυγείου.

Η Beko κατασκευάζει επίσης ενσωματωμένα ψυγεία 22, 24 και 30 ιντσών για τους κατοίκους των διαμερισμάτων της πόλης, τα οποία αποτελούν εξαιρετική αντικατάσταση χαμηλού κόστους για παλαιότερα ψυγεία υψηλής ποιότητας.

Ψυγεία Beko

Χαρακτηριστικά

Από πλευράς χαρακτηριστικών, τα ψυγεία Beko έχουν χαμηλά κόλπα και υψηλή λειτουργικότητα. Δεν έχουν WiFi. Μπορείτε να επιλέξετε μια παγομηχανή ή όχι. Τα τεχνολογικά στοιχεία έχουν όλα έναν στόχο—και δεν είναι να εντυπωσιάσουν τους σπασίκλες των gadget. Είναι για να διαρκέσει περισσότερο το φαγητό σας. Τα συρτάρια προϊόντων διαθέτουν φωτισμό που έχει σχεδιαστεί για να συνεχίζει τη φωτοσύνθεση. Θυμάστε τη βιολογία του γυμνασίου; Έτσι παράγουν ενέργεια τα φυτά. Η Beko λέει ότι αυτό διατηρεί τη βιταμίνη C και την τραγανότητα των φρούτων και των λαχανικών για έως και 30 ημέρες. Τα ψυγεία του διαθέτουν επίσης σύστημα φίλτρου αέρα με βάση τα ιόντα για να μυρίζουν φρεσκάδα και διπλό σύστημα ψύξης για ταχύτερη ψύξη και καλύτερο έλεγχο της υγρασίας.

Ψάχνετε για καταψύκτη για το υπόγειο ή το γκαράζ σας; Η Beko τα φτιάχνει και αυτά. Οι καταψύκτες του 28 ιντσών είναι έτοιμοι για γκαράζ, που σημαίνει ότι μπορούν να διατηρήσουν μια σταθερή εσωτερική θερμοκρασία ακόμα και όταν είναι 5 Ή 105 μοίρες έξω.


Συσκευές Μαγειρικής Beko

Beko Ranges: Προσιτές και Μοντέρνες

Για τις σειρές, η Beko προσφέρει δύο εμφανίσεις σε δύο επίπεδα τιμών: πιο ακριβές και επιβλητικές σειρές επαγγελματικού στυλ και λιγότερο ακριβό slide in ranges, οι οποίες λειτουργούν στη μικρότερη πλευρά στις 24 έως 30 ίντσες και μπορούν να λειτουργήσουν καλά σε διαμερίσματα πόλης.

Η σειρά της Beko περιλαμβάνει τόσο σειρές αερίου όσο και επαγωγικές σόμπες.

Συνήθως, οι προσιτές σειρές slide-in σε μεγάλα καταστήματα οικιακών βελτιωτικών δεν είναι τρομερά κομψές – συχνά θα βρεθείτε κολλημένοι με ένα backguard και μια παλιά οθόνη σαν τη δεκαετία του 1970. Το πλεονέκτημα μιας σειράς Beko είναι ότι είναι προσιτή και μοντέρνα σχεδιαστικά, για να μην αναφέρουμε ότι θα σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Αναμένετε να δαπανήσετε μεταξύ $1.100 και $3.900.

Οι επαγγελματικές σειρές της Beko θα αναδείξουν την κουζίνα σας αμέσως. Αγαπάτε το ψήσιμο; Εξετάστε το ενδεχόμενο να φουσκώσετε σε μια σόμπα διπλού καυσίμου—έχει έναν ηλεκτρικό φούρνο που είναι ο βέλτιστος για ψήσιμο και μια εστία αερίου. Εάν το αέριο δεν είναι μια επιλογή για εσάς, μου αρέσει η επαγωγική εστία. Η λεία γυάλινη εστία θερμαίνεται και αποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα από μια αργή ηλεκτρική κουζίνα και είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί.

Στο εγγύς μέλλον θα κυκλοφορήσει και με τον φούρνο EcoFiber. Είναι κατασκευασμένο από ένα υλικό που δημιούργησε η Beko από ανακυκλωμένα δίχτυα και βιομηχανικό νήμα.

Μαγειρικές εστίες & Φούρνοι τοίχου Beko

Εάν θέλετε ξεχωριστή εστία και φούρνο, μπορείτε να αποκτήσετε μια εστία αερίου 24, 30 ή 36 ιντσών με έως και πέντε καυστήρες αερίου. Μου αρέσει το πώς οι καυστήρες της Beko αναζωπυρώνονται αυτόματα (είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας) και πώς οι συνεχείς σχάρες διευκολύνουν την ολίσθηση των κατσαρολών και των τηγανιών. Χρειάζεται να πάτε ηλεκτρικό; Οι ηλεκτρικές εστίες 24 και 30 ιντσών της Beko διαθέτουν τέσσερις καυστήρες, χειριστήρια αφής και ορατές ενδείξεις θερμότητας. Οι επιλογές επαγωγής του είναι μεγαλύτερες και ακόμα καλύτερες, στις 30 και 36 ίντσες και με τέσσερις έως πέντε ζώνες μαγειρέματος.

Για να το ακολουθήσετε, θα θέλετε έναν φούρνο τοίχου. Η Beko κατασκευάζει επιλογές για μονό φούρνο από ανοξείδωτο ατσάλι 24 και 30 ιντσών.

Φούρνοι μικροκυμάτων Beko: Πηγαίνετε για το συρτάρι

Εάν χρειάζεστε φούρνο μικροκυμάτων, η Beko κατασκευάζει ένα τυπικό μέγεθος φούρνο μικροκυμάτων ή ένα συρτάρι μικροκυμάτων 24 ιντσών. Είμαι λάτρης του συρταριού, καθώς ελευθερώνει χώρο στον πάγκο και σας επιτρέπει να πάτε για πιο δυνατό αερισμό. Έρχεται επίσης με ένα κιτ εγκατάστασης flush-δεν χρειάζεται να το αγοράσετε ξεχωριστά. Οι πελάτες λένε ότι προτιμούν αυτή την εφαρμογή και το φινίρισμα από άλλα συρτάρια. Για να μην αναφέρουμε ότι έχετε τη μεγάλη εγγύηση δύο ετών της Beko.

Εδώ που τα λέμε, η Beko κατασκευάζει κουκούλες 30 ιντσών για να ταιριάζουν με όλες τις σειρές της.


Πλυντήριο και στεγνωτήριο Beko
Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια Beko στοιβάζονται

Πλυντήριο Beko

Η Beko κατασκευάζει συμπαγή πλυντήρια και στεγνωτήρια, επομένως ανταγωνίζεται τα πλυντήρια Asko, LG, Bosch και Miele. Οι ροδέλες διατίθενται σε δύο μεγέθη – το ένα σας επιτρέπει να εφαρμόζετε λίγο περισσότερο. Αυτό που σημείωσα είναι η ταχύτητα στυψίματος στις 1.400 σ.α.λ. Εξάγει το νερό από τα ρούχα αποτελεσματικά, έτσι χρειάζονται λιγότερο χρόνο στο στεγνωτήριο. Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική λειτουργία αφαίρεσης τρίχας κατοικίδιων ζώων—οπότε προχωρήστε και πετάξτε το κρεβάτι του σκύλου.

Τα ασορτί στεγνωτήρια χωρίς εξαερισμό της Beko είναι μοναδικά αφού λειτουργούν με τεχνολογία στεγνωτηρίου αντλίας θερμότητας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύνδεση εξαερισμού, η Beko είναι ευέλικτη. Η τεχνολογία αισθητήρα διασφαλίζει ότι οι κύκλοι δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από όσο χρειάζεται για να στεγνώσουν τα πράγματά σας. Το μόνο μειονέκτημα; Η Beko δεν έχει ατμό.

Η Beko πάντα καινοτομεί βιώσιμες επιλογές. Αυτήν τη στιγμή, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευές με εξαρτήματα από ανακυκλωμένα υλικά.

Το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο EcoTub περιέχουν εξαρτήματα από 60 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Από τότε που ξεκίνησε να τα αναπτύσσει το 2017, η Beko λέει ότι έχει ανακυκλώσει 58 εκατομμύρια μπουκάλια.


συμπέρασμα

Η Beko προσπαθεί σκληρά να εδραιωθεί στις ΗΠΑ Επί του παρόντος, μόνο ανεξάρτητοι έμποροι λιανικής μεταφέρουν προϊόντα Beko. Υποψιαζόμαστε ότι η επωνυμία αφιερώνει χρόνο για να δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο υπηρεσιών προτού επεκταθεί μέσω καταστημάτων οικιακής βελτίωσης μεγάλου κουτιού.

Η αντικατάσταση μιας σπασμένης συσκευής ή η ανακαίνιση κουζίνας όταν δεν έχετε προϋπολογισμό είναι αγχωτική. Σκεφτείτε την Beko όταν χρειάζεστε κομψές αλλά οικονομικές συσκευές.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar