Η Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας γράφει ιστορία στη διαδρομή για να ξεπεράσει τη νίκη

11
Η Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας γράφει ιστορία στη διαδρομή για να ξεπεράσει τη νίκη

Atlanta, GA- Το 2021 Cricket Celebration Bowl που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Mercedes Benz δεν απογοήτευσε. Το πλήθος που έθεσε το ρεκόρ των 48.653 ατόμων για την εκδήλωση είδε τους South Carolina State Bulldogs να κάνουν μια συγκλονιστική ανατροπή έναντι των Jackson State Tigers 31-10.

Ο Τζάκσον Στέιτ μπήκε στο παιχνίδι ως φαβορί 10,5 πόντων και είχε όλο το buzz. Ο Τζάκσον Στέιτ υπέγραψε το νούμερο 1 νεοσύλλεκτο στο έθνος αυτή την εβδομάδα, έχει έναν παίκτη του Hall of Fame NFL ως επικεφαλής προπονητή στο Deion Sanders και πολλοί πίστευαν ότι είχαν το καλύτερο ταλέντο. Το Jackson State πήγε 11-1 με μια σεζόν ρεκόρ και κέρδισε το SWAC. Ο Deion Sanders ανακηρύχθηκε SWAC Coach of the Year και ο πρωτοετής στρατηγός Shedeur Sanders αναδείχθηκε Πρωτοετής Παίκτης της Χρονιάς στο SWAC.

Η Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας ξεκίνησε τη σεζόν με 0-4 και είχε έναν τεράστιο λόφο για να ανέβει μόνο για να φτάσει στο παιχνίδι, πόσο μάλλον να το κερδίσει. Οι Μπουλντόγκ ολοκλήρωσαν τη σεζόν με 6-5 και πήγαν με 5-0 στο συνέδριο για να κερδίσουν το MEAC. Η άμυνά τους και το τρέξιμο παιχνίδι τους έφεραν σε όλη τη σεζόν. Ο Decobie Durant ανακηρύχθηκε αμυντικός παίκτης της χρονιάς στο MEAC. Ο προπονητής των Μπουλντόγκ, Μπάντι Πάου, αναδείχθηκε ο προπονητής της χρονιάς στο MEAC. Οι Μπουλντόγκ είχαν επίσης αρκετή εμπειρία σε καταστάσεις κλειστού παιχνιδιού, με τα έξι από τα έντεκα παιχνίδια τους που παίχτηκαν αυτή τη σεζόν να καταλήγουν σε ένα παιχνίδι με μία κατοχή.

Η άμυνα των Μπουλντόγκ εγκατέλειψε μόνο 19 γιάρδες ορμώντας, ανάγκασε ένα μπάσιμο και είχε δύο αναχαιτίσεις. Η άμυνα του μπουλντόγκ ανάγκασε τρεις ανατροπές που έδωσαν στην επίθεση τους τη μπάλα μέσα στη γραμμή των 20 γιάρδων τους. Οι Μπουλντόγκς εκμεταλλεύτηκαν το κοντό γήπεδο και σημείωσαν touchdown και στις τρεις κατοχές. Αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού για τα μπουλντόγκ. Επίσης, οι 19 γιάρδες που έσπευσαν να κρατήσουν τους Tigers ήταν ρεκόρ παιχνιδιού Celebration Bowl για οποιαδήποτε ομάδα.

Ο δεύτερος φοιτητής της κόκκινης μπλούζας των μπουλντόγκ, Shaq Davis, είχε μια ημέρα ρεκόρ. Ο Ντέιβις μπήκε ως ο κορυφαίος αποδέκτης της ομάδας και έδειξε γιατί ήταν ο αγαπημένος τους τύπος όλη τη χρονιά. Ο Ντέιβις είχε πέντε αλιεύματα για 95 γιάρδες που έλαβε και τρία δέσιμο touchdown. Τα τρία touchdowns του Ντέιβις ήταν επίσης ρεκόρ Celebration Bowl Game και του έφεραν το βραβείο MVP για το παιχνίδι.

Ο πρωτοετής στρατηγός των Tigers, Shedeur Sanders, διατηρήθηκε στις δεύτερες χαμηλότερες γιάρδες του στη σεζόν (175) και στο χαμηλότερο ποσοστό ολοκλήρωσης (44%) στη σεζόν. Η άμυνα των Tigers δεν φάνηκε ούτε σε αυτό το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι ανάγκασαν δύο ανατροπές, επέτρεψαν στους μπουλντόγκ να ορμήσουν για 102 γιάρδες ως ομάδα και δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Shaq Davis στο εξωτερικό.

Ο προπονητής Σάντερς άνοιξε τα σχόλιά του μετά τον αγώνα επαινώντας την προετοιμασία της Πολιτείας της Νότιας Καρολίνας για αυτό το παιχνίδι.

«Η πολιτεία της Νότιας Καρολίνας μας κλώτσησε με κάθε τρόπο και με κάθε τρόπο. Μας πέταξαν έξω και πολύ πιο πειθαρχημένους από εμάς. Και νιώθω ότι είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση, τους παραβλέψαμε σαν να μας έδιναν το παιχνίδι».

Αυτά τα σχόλια τα είπαν όλα για το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού. Οι παίκτες των Μπουλντόγκ αντήχησαν αυτά τα λόγια και είπαν ότι ένιωθαν ότι όλη την εβδομάδα στην Ατλάντα αφού άκουσαν πόσο καλύτερος ήταν ο Τζάκσον Στέιτ και πώς θα τους κέρδιζαν.

Αυτό το σπουδαίο γεγονός ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Επιτρόπου MEAC Dennis Thomas που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί. Ο Thomas υπηρέτησε στον ρόλο από το 2002 και ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στο να ζωντανέψει το παιχνίδι Celebration Bowl. Η Sonja Stills θα αναλάβει την εξουσία από την 1η Ιανουαρίου 2022 και θα κοιτάξει να συνεχίσει να προωθεί το έργο που έκανε ο Dennis Thomas ενώ κατείχε τη θέση. Η σεζόν του 2022 θα έχει πολλά να περιμένουμε. Πώς θα ανακάμψει το Jackson State και θα συνεχίσει την επιτυχία με ένα νέο πρόσωπο στην πανεπιστημιούπολη; Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν του Μπάντι Πάου στο περιθώριο για την Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας; Θα ανέβει ένας νέος πρωταθλητής στο MEAC και στο SWAC για να εκθρονίσει τους Τίγρεις και τα Μπουλντόγκ; Το φθινόπωρο του 2022 θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο HBCU, καθώς η Florida A&M και ο Howard θα πρωταγωνιστούν στην πρόκληση έναρξης 2022 MEAC vs SWAC στην Ατλάντα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar